top of page

Royal Franciaágy

A Royal Franciaágy az elegancia és a luxus tökéletes egyensúlyát nyújtja a hálószobában. Magas minőségi alapanyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a kényelmet. A luxus kivitelezés minden részletre kiterjed, hogy a legigényesebb vásárlókat is lenyűgözze.

Egyik kiemelkedő jellemzője a választék: közel 1000 fajta kárpitválasztási lehetőséggel rendelkezik, így mindenki megtalálhatja az ízlésének és stílusának megfelelőt. Legyen szó egyszerű, letisztult kárpitokról vagy gazdag, díszített mintákról, a Royal Franciaágy minden elképzelést képes megvalósítani.

A fekvő felület 50 cm magas, ami kiválóan alkalmas a kényelem és pihenés biztosítására. Az ágy igény szerint egyedi méretben is rendelhető, így tökéletesen illeszkedik a hálószoba méreteihez és az egyéni igényekhez.

A Royal Franciaágy nem csak egy ágy, hanem egy életstílus kifejezője is. A magas minőség, a luxus és az egyediség jellemzi, így a legtökéletesebb ágyélményt biztosítja számodra és a szeretteid számára.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Most elképesztően kedvező áron, mindössze 159.990.-ért vásárolhatja meg a termékünket. Tegye meg most az első lépést a spórolás és a kiváló termékélmény felé, és rendelje meg a terméket még ma!
Franciaágyak mellé rendelhetők éjjeli szekrények is ami 17.990.-/db áron tudjuk készíteni!

bottom of page